TRABZON -Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı,kongre sonrası oluşan yeni yönetimin ikinci İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nı Akçaabat Saray Restorant’ta gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Alper Hacısalihoğlu Ankara dönüşü ayağının tozuyla başkanlık etti.

I M G 8861-2

YENİ YÖNETİM İKİNCİ KEZ BİR ARAYA GELDİ
MHP Trabzon İl Başkanlığı binasında düzenlenen ilk toplantı sonrası ikinci toplantıyı Akçaabat Saray Restorant’ta düzenlendi.

Kongrede göreve seçilen tüm İl Yönetim Kurulu üyeleri tam kadro katıldı. Toplantının açılışında birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

YENİ Parti’li Çankaya Akçaabat’ın Dosyalarını Meclis Gündemine Taşıdı
YENİ Parti’li Çankaya Akçaabat’ın Dosyalarını Meclis Gündemine Taşıdı
İçeriği Görüntüle

HACISALİHOĞLU: "LİDERİMİZİN İSTİKAMETİNDE YÜRÜYECEĞİZ"
Toplantının ardından açıklamalarda bulunan İl Başkanı Alper Hacısalihoğlu, yeni dönemin yol haritasını kamuoyuyla paylaştı:

"Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ortaya koyduğu irade ve istikamet doğrultusunda; teşkilat çalışmalarımızı, önümüzdeki dönem hedeflerimizi ve davamıza hizmet yolunda atacağımız adımları değerlendirdik.

Birlik beraberlik içerisinde güçlü bir iradeyle Trabzon’umuz için çalışmaya devam edeceğiz. Birliğimiz daim, ülküdaşlığımız kaim olsun."

MASADAKİ ÖNEMLİ BAŞLIKLAR
Yaklaşık 2.5 saat süren toplantıda teşkilatın 2026’ya kadar olan yol haritası detaylı şekilde konuşuldu. Gündemdeki başlıca maddeler şunlar oldu:

1. Saha ve Teşkilat Çalışmaları:18 ilçede eş zamanlı olarak başlatılacak mahalle, esnaf ve STK ziyaretleri planlandı. Her yönetim kurulu üyesine sorumlu olduğu bölgeler dağıtıldı.
2. Teşkilat Eğitimi: Yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarına yönelik "Siyasi İletişim, Teşkilatçılık ve Sosyal Medya" başlıklarında eğitim seminerleri düzenlenmesi kararlaştırıldı.
3. Projeler ve Sosyal Faaliyetler:Gençlik, kadın ve engelli kollarının sahadaki faaliyetlerinin artırılması. KAÇEP, Ülkü Ocakları ve İlçe teşkilatlarıyla ortak programlar yapılması.
4. 2026 Yerel Seçim Hazırlıkları: Cumhur İttifakı ruhuna uygun şekilde, Trabzon’un 18 ilçesinde daha güçlü bir teşkilat yapısı oluşturulması ve vatandaşın talep, beklenti ve sorunlarının raporlanması.

"TRABZON MİLLİYETÇİ HAREKET’İN KALESİDİR"
Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon teşkilatının gücüne dikkat çekerek, "Trabzon, Milliyetçi Hareket’in kalesidir. Bu kaleyi daha da güçlendirmek, tuğla üstüne tuğla koymak boynumuzun borcudur. Teşkilatımızın her kademesiyle sahada, milletimizin yanında olacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız" ifadelerini kullandı.

TOPLANTI HATIRA FOTOĞRAFIYLA SONA ERDİ
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı, İl Başkanı Alper Hacısalihoğlu ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin çektiği hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

MHP Trabzon İl Teşkilatı, alınan kararlar doğrultusunda önümüzdeki hafta itibariyle saha çalışmalarına hız verecek.

Muhabir: Ömer Altıntaş