• DOLAR 32,37 %-0.35
  • EURO 34,72 %-0.27
  • ALTIN 2.399,47 %-0.96
  • BİST100 10.166 %1.20
  • BITCOIN 58.499 %0
  • ETHERIUM 2.939 %2.55
12°
12:18 TRABZONSPOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu tarafından düzenlenen, “Spor Hayatına Bakış” sempozyumuna katıldı

13 saat önce KÜLTÜR-SANAT

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'i ziyaret etti.

15 saat önce TRABZONSPOR

Trabzonspor'un Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında deplasmanda oynayacağı Yılport Samsunspor maçı hazırlıkları bugün 18.00’de yapılan antrenmanla başladı.

21 saat önce SİYASET

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Bu güzel topraklarda, huzur, birlik beraberlik içinde, emeğin ve alın terinin karşılığını alabildiği, sömürülmediği, ezenin ezilenin olmadığı, kula kulluğun olmadığı, insanca bir düzenin olduğu bir cennet vatan umuduyla, herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

21 saat önce GÜNDEM

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli’nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını açıkladı.

21 saat önce GÜNDEM

MEKAP Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk İskender ve Secaettin İskender’in babası, Mehmet Salih İskender (90) hayatını kaybetti.

22 saat önce SİYASET

Trabzon’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı dolayısıyla 1 Mayıs bileşenleriyle birlikte Kahramanmaraş caddesinde başlayan ve Meydan Parkında sona eren yürüyüşe Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Kaya,CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak,CHP Ortahisar İlçe başkanı Haluk Batmaz ,STK Temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti .

23 saat önce SİYASET

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan İyi Parti İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu .

23 saat önce TRABZON

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, belediye personelinin daha verimli hizmet verebilmesi için yürüttüğü eğitim çalışmalarına devam ediyor.

1 gün önce SPOR

Trabzon'da gerçekleştirilen gençlik merkezleri arası şampiyonada birincilik elde ederek Doğu Karadeniz bölge şampiyonasına katılma hakkı kazanan ve Trabzon ile Sürmene'yi temsil eden Dinamo Zarha FK takımı, bölge şampiyonasında finale kadar herhangi bir gol yemeden ilerlemiş ve finalde rakip takım Artvin'i 4-2'lik skorla mağlup ederek Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.