MAGAZİN

Trabzon’a Kahramanmaraş’tan Gelin Geldi

Trabzon Kuyumcular Odası Başkanı ve Elif Kuyumcu’nun sahibi Ali Yazıcı yakışıklı oğlu Can Aras Yazıcı & Sena Elma ile hayatını birleştirdi.

Trabzon'un güvenilir kuyumcu esnaflarından Can Aras Yazıcı hayatını Kahramanmaraşlı güzeller güzeli Sena Elma ile birleştirdi . 

Trabzon Çakırbey Düğün salonunda gerçekleşen törene Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem,Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık,Ortahisar Belediye Başkanvekili Murat Özçilingir,Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi,Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, Belediye Meclis Üyeleri ,Daire Başkanları,STK Başkanları,kuyumcu esnafları ,ailesi ve çok sayıda seveni katıldı .

Düğün törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu,ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve onlarca iş ,siyaset ve spor camiasından sevenleri çiçek gönderdi .

www.trabzonhaber24.com ailesi olarak Yazıcıoğlu Ailesine hayırlı olsun . 
Trabzon Kuyumcular Odası Başkanı Ali Yazıcı davetlileri kapıda karşıladı ,kapıya kadar yolcu etti.